Vyriška elgsena - spektaklis moteriai

Photo by Jisu Han on Unsplash

Vyrai, prisipažinkit.
Perdžiat, taip? Na, ne taip jau viešai, kai moteris šalia, bet tokį tylų debesėlį visgi paleidžiat?
Prisipažinkit: juk jums skylėtos kojinės dzin? Na, juk jų nieks nemato, o netikėto sekso atveju tai nėra svarbiausia?
Ar svarbu jums, jog jūsų drabužiai vakare būtų tvarkingai sudėti? Juk, sudėjus tvarkingai, ryt juos rasti be galo sunku, o pasidėjus pagal save (numetus ant kėdės, sofkės, į tamsų kampą), niekas nedingsta ir pašaliniai klausimai nekankina?
Mėgstate pirkti gėles? Tikrai? Ar tai jums jau įkalta per žiniasklaidą ir teliką, kad "tikras vyras nuolat prisimena datas ir dovanoja gėles"? Ar niekada nepagalvojote, jog už geros puokštės kainą mieliau padovanotumėte kelis butelius gero prancūziško vyno? Bet, dovanoti butelį juk taip vulgaru, tiesa?
Apie tvarką.
Be abejo, jūs netgi galite plauti indus, tačiau, kai kelias dienas namuose esate vienas, aiškiai suvokiate, kad neišplautos lėkštės sąžinės negraužia, tik, gaila, po 3 laisvos dienos indai baigiasi, tad, nori - nenori, tenka išsiplauti.
Pastebėjote - dėl moterų jūs pradedate gyventi sau svetimą gyvenimą? Negali spjaudytis, keiktis, persti, myžti už kampo ar miške, teisingai mėtyti drabužius ir praustis, kai to iš tikrųjų reikia, o ne dėl to, kad "koks tu nehigieniškas!"
Bet, kaip sakė viename filme A. Švarcenegerio suvaidintas herojus: "Moterys labai keisti padarai: su jomis gyventi negali, bet ir užmušti gaila" ...


 

Komentarų nėra

Komentarai

About

Teikia „Blogger“.